Loader

Bierpakketten

Op zoek naar een origineel geschenk of heb je gewoon wat keuzestress? Op deze pagina vind je een overzicht van onze bierpakketten. Stel zelf je biermand samen of laat je verrassen door een door ons uitgekozen selectie speciale bieren.Weergave:


Bezig met laden...
Afhaal biermand groot
Afhaal biermand groot
€ 50,00
Afhaal biermand klein
Afhaal biermand klein
€ 30,00
Bierpakket Belgische Blond
Bierpakket Belgische Blond
€ 30,00
Bierpakket Belgische Mix
Bierpakket Belgische Mix
€ 30,00
Bierpakket IPA Mega
Bierpakket IPA Mega
€ 55,00
Bierpakket IPA Start
Bierpakket IPA Start
€ 25,00
Bierpakket Mix
Bierpakket Mix
€ 25,00
Bierpakket Mix Share
Bierpakket Mix Share
€ 60,00
Bierpakket Stout
Bierpakket Stout
€ 59,00
The Official Compendium of Flavor Fantasy 2nd Edition.
The Official Compendium of Flavor Fantasy 2nd Edition.
Adroit Theory | BOX | 4x 47,3 cl
€ 44,90
Verrassingspakket
Verrassingspakket
€ 79,90

Bierpakket online bestellen

Niets is zo gemakkelijk als je bierpakket online bestellen. In een paar muiskliks heb je een collectie van 6, 10 of 12 Belgische en internationale speciaalbieren in huis. Fan van blond, IPA of stout? Je vindt in onze pakketten een zorgvuldig uitgekozen selectie van deze soorten bieren. 

Je kan al onze bierpakketten online bestellen. Je keuze gemaakt? We bezorgen het gekozen pakket in 1 tot 2 dagen aan huis. Bij een bestelling vanaf €75 trakteren we je zelfs op een gratis verzending.

Originele biermand

Verjaardag, vaderdag, kerst of gewoon zomaar ? Een biermand met verschillende bieren is en blijft het ideale geschenk. Bij ons kies je er eentje met karakter : we stellen ze eigenhandig samen uit ons bijzonder assortiment speciaalbieren. We zorgen voor een mooie variatie en leuke verpakking. Onze kant-en-klare biermanden vind je in twee formaten : klein (30 euro) of groot (50 euro).

Kies je de bieren liever zelf ? Dat kan ! Een biermand samenstellen doe je ook gewoon online. Selecteer je gewenste bieren via onze webshop. Bij het afrekenen kies je de optie ‘cadeauverpakking’. Een zelf samengestelde biermand is een heel persoonlijk cadeau dat je nu ook online kan bestellen.

We besteden veel aandacht aan een feestelijke verpakking. Daarin komen onze bijzondere bieren helemaal tot hun recht. Om op dat vlak niet in te boeten aan kwaliteit, kiezen we ervoor om onze biermanden niet per post te verzenden. Je kan je biermand echter wel afhalen in Zuidschote, Steenstraat 67 en is trouwens helemaal gratis.

Bierpakket als cadeau

Naast de biermand, kan je elke bierliefhebber steeds plezier doen met één van onze vaste bierpakketten. Het is dan ook het perfecte geschenk voor vaderdag of een verjaardag. Werd je uitgenodigd voor een barbecue of feest? Doe de gastheer of –vrouw een kant-en-klaar bierpakket cadeau. Het combineert 6, 10 of 12 speciaalbieren uit ons uitgebreid en gevarieerd assortiment.
 

Bierpakket met speciaalbieren

We leggen in onze bierpakketten graag de focus op speciaal bier. Zo is ons pakket van 12 stouts de perfecte introductie voor al wie nieuwsgierig is naar deze biersoort. Stout is een klassiek zwart, zwaar bier en kende de afgelopen jaren een heuse revival. Sommige zijn eerder droog of bitter. Andere zijn dan weer heerlijk zoet door de toevoeging van vanille of karamel. Doe ons ‘Stout’ bierpakket cadeau en verras iemand met deze veelzijdige biersoort.

Ook aan de fans van IPA hebben we gedacht. Deze hoppige, verfrissende biersoort steeg de afgelopen jaren pijlsnel naar de top. Ze spant de kroon als het gaat om populariteit én creativiteit. Gezien dit zo’n geliefde biersoort is, zijn er heel wat brouwerijen die een of meerdere IPA’s in hun gamma hebben. Zie je het bos door de bomen niet meer? Danzij een IPA bierpakket ben je verlost van je keuzestress en heb je ineens het perfecte cadeau.


Cheers �
Jordie & Yara
Team BierBazaar


Meest bekeken producten

Welkom bij Bier Bazaar

Bel ons op +32 470 28 31 86 of mail ons via info@bierbazaar.be